fredag 20. november 2009

The Past

Vi fikk aldri no utplaserings jobb, så det har vi gitt opp nå, men vi har ikke gitt opp å få spilt inn no, så nå må vi skaffe mentor for å få muligheten til å gjøre dette :)

I dag (fredag 20. nov) så har lagt på synth på en av låtene vi har, og lagd en plan for hva vi vil spille inn. vi har bestemt oss for å komponere en egen låt, som vi skal begynne å komponere straks.

planen for hva slags musikk vi skal spille inn er vel no rolig rock/metal med innslag av electronica synth, samtidig som det skal være litt pop. vi skal begynne å tracke trommer så fort vi får tatt med trommene til verner på skolen. peace out☮

1 kommentar:

  1. Hei Magnus.

    Her står det noen viktige ting. Det står at du skal skaffe deg mentor (jeg sier deg fordi dette er din blogg som dermed er knyttet sammen med din karakter) og det står noe om hva prosjektet deres går ut på.
    Har du skaffet deg mentor?

    Jeg synes nok dette innholdet er for tynt for at jeg, som ikke er inne i musikk og sjangere, helt forstår hva du holder på med. Det er også viktig (for en sensor) at prosjektdokumentet er oversiktlig, så oversiktlig at du lett, med et raskt tilbakeblikk i bloggen din, kan forklare den prosessen du har vært gjennom, fra idé til ferdig produkt. Du har lastet ned kompetansemålene dine, de vil jeg se igjen på bloggen, i form av bruk av fagspråk og gode formuleringer.

    Ha en god helg.

    Annicken

    SvarSlett